Virtuele Maagband2019-09-08T19:55:37+00:00

Een virtuele maagband werkt voor iedereen.

Tijdens het 4 sessies durende traject wordt een virtuele maagband geplaatst. Deze zorgt ervoor dat er eerder een voldaan gevoel optreed. Door de hypnose neemt jouw onderbewustzijn aan dat je echt een maagband hebt.
Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen!
De Hypnose maakt het daarnaast mogelijk om zonder strijd minder te eten, als vanzelf gezonder te eten en meer te bewegen. Er wordt bovendien aandacht besteed aan eventuele belemmerende emoties en gewoontes. Dit alles zorgt ervoor dat dit virtuele maagbandprogramma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten.  Deze methode is geen dieet maar een levens veranderende behandeling. Aangezien wij beide naast hypnotherapeut ook jarenlange ervaring hebben als diëtist,  kunnen wij je ook voorzien van de laatste inzichten op dieet- en voedingsgebied.

Tussen de sessies zit 2 tot 3 weken.

Voor wie:

Het programma is bedoeld voor mensen met een BMI > 30 die willen veranderen in eetpatronen zoals te grote porties, te veel snoepen, ongezonde voeding of de gehele dag door eten.
Voor meer informatie, of het maken van een afspraak kun je hier contact met ons opnemen.

Virtuele Maagband

Maak nu een afspraak

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.
Maak een afspraak

Contactinformatie

Vitruviusstraat 142

Phone: 06-28204381